QUART TALLER: TAULA D’ARQUEOLOGIA

La celebració d’aquesta TAULA D’ARQUEOLOGIA a càrrec de dos prestigiosos arqueòlegs, forma part del Curs de Cultura i Llengua Ibèrica de l’Institut d’Estudis Ibers.


El taller s’iniciarà amb la intervenció de la Doctora en història i arqueòloga Maria Isabel Panosa, investigadora especialista en epigrafia ibèrica, adscrita a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica de la Universitat Autònoma de Barcelona i coordinadora del grup Arqueoescena de la UAB. També forma part de la comissió de treball d’arqueologia musical i de les arts Sedem UAB i del projecte del Corpus d’inscripcions iberes de Catalunya. Ha publicat molts llibres sobre la matèria tot exercint de professora en diferents universitats europees a més de dirigir excavacions. Va complementar extensament les inscripcions iberes publicades per Jurgen Untermannm a qui li va presentar el seu últim llibre.

Plom d'Ullastret

Plom d’Ullastret

Tot seguit intervindrà l’arqueòleg Joaquim Pera Isern vinculat al Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana de la UB com a catedràtic doctorat en arqueologia, que ens enfocarà el tema de l’impacte romà sobre els ibers

Ell ha treballat intensament en molts àmbits acadèmics diferents dins de la seva especialitat, col·laborant en molts treballs publicats en revistes i llibres científics, tot participants en seminaris i conferències sobre arqueologia. També en l’àmbit de l’arqueologia submarina i altres projectes tan destacats com la museïtzació de Baetulo, Guissona, Mataró i altres.

Es tracta doncs d’un matí plenament arqueològic d’alt nivell i d’interès tant per tots els antics i ex- alumnes del nostre Institut així com per tots interessats o estudiosos d’aquests temes i també per tota la gent vinculada al món arqueològic i museístic.

Jaciment

Jaciment


Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s